Mail & Contacts via Gmail

Stuur e-mails, waar u ook werkt

Gmail werkt op elke computer en op elk mobiel apparaat met een dataverbinding. Dankzij offline ondersteuning kunt u gewoon doorwerken als u geen verbinding meer heeft. Of u nu aan uw bureau, in een vergadering of in een vliegtuig zit, u heeft altijd uw e-mail bij de hand.


E-mail op uw smartphone of tablet

Gmail werkt uitstekend op populaire mobiele telefoons, zoals Android, iPhone, BlackBerry en Windows Phone, en kan e-mail controleren en versturen vanaf elk apparaat met een webbrowser.


Offline ondersteuning

Met de Offline Google Mail-app voor Chrome kunt u e-mails lezen en schrijven zonder dat u verbinding heeft met internet. Zodra u weer online bent, worden uw conceptberichten verstuurd en wordt uw Postvak IN gesynchroniseerd.
Ook voor Outlook, Apple Mail, Windows Mail, Thunderbird...

Wij bieden u een subliem pakket aan webapplicaties die u kan gebruiken. Echter bent u dit niet verplicht. Wij zorgen dat u steeds uw geliefkoosde programma's kan blijven gebruiken zoals bv. Outlook of Apple Mail.

Ga snel te werk en bespaar tijd

Gmail is ontworpen om u productiever te maken. Omdat u beschikt over 30 GB aan opslagruimte voor Google Apps en de mogelijkheid heeft meer opslagruimte aan te schaffen, hoeft u nooit meer iets te verwijderen als u dat niet wilt. Met de krachtige zoekfunctie kunt u alles terugvinden en met labels en filters kunt u alles overzichtelijk organiseren.


Labels en filters

Maak labels om uw e-mail te categoriseren, te ordenen en te doorzoeken. Stel krachtige filters in waarmee u nieuwe berichten automatisch van labels voorziet en ze archiveert op basis van door u gekozen regels.


Veiligheid en betrouwbaarheid

Gmail is ontworpen voor beveiliging en betrouwbaarheid en heeft functies zoals verificatie in twee stappen, bijlagen in de browser bekijken, versleutelde verbindingen met de servers van Google, gelijktijdig gerepliceerde opslag voor uw e-mail, ingebouwd gegevensherstel, spamfilters en verificatie van de afzender.