Calendars via Google Agenda

Houd overzicht en blijf op schema

Breng uw dag op orde met Google Agenda en ontvang herinneringen over afspraken op uw telefoon of in uw postvak. Voeg bestanden of documenten toe aan uw afspraken, zodat u over het juiste materiaal beschikt wanneer de vergadering begint.


Herinneringen aan afspraken

Ontvang op het juiste moment speciale herinneringen in uw Postvak IN of op uw mobiele telefoon met daarin alle informatie over uw aanstaande vergaderingen en afspraken.


Agenda op uw smartphone of tablet

Synchroniseer de ingebouwde agenda van populaire mobiele telefoons, zoals Android en iPhone, met uw Google Agenda of open uw agenda op elk apparaat met een webbrowser.
Ook voor desktopprogramma's

Als u een desktopagenda gebruikt, zoals Microsoft Outlook®, Apple iCal of Mozilla Sunbird, kunt u deze automatisch laten synchroniseren met Google Agenda.

Deel uw agenda met collega's

Als iemand anders uw agenda voor u beheert, kunt u dit nog eenvoudiger maken door een machtiging voor die persoon in te stellen. Op die manier kan een andere gebruiker afspraken maken, op uitnodigingen reageren en uw planning beheren.


Veiligheid en betrouwbaarheid

Google Agenda is ontworpen voor beveiliging en betrouwbaarheid en heeft functies zoals versleutelde verbindingen met de servers van Google, gelijktijdig gerepliceerde opslag voor de afspraken in uw agenda, ingebouwd gegevensherstel en nauwkeurige instellingen voor delen, zodat u uw agenda kunt delen met personen binnen en buiten uw organisatie.

Offline ondersteuning

Met de Google Agenda-app voor Chrome kunt u uw planning bekijken en op uitnodigingen reageren, zelfs als u geen internetverbinding heeft. De volgende keer dat u weer verbinding maakt met internet, worden uw agenda en RSVP’s gesynchroniseerd.