Windows Phone

Systeemeigen Windows Phone-apps gebruiken

De mobiele browser van uw smartphone gebruiken

U kunt via de mobiele browser van elke smartphone toegang krijgen tot Gmail, Agenda, Google Documenten en veel andere apps van Google. U kunt apps in de mobiele browser gebruiken op een vergelijkbare manier als in een webbrowser op een computer.

1. Open de mobiele browser van uw telefoon en ga naar m.google.com.
  2. Raak de app aan die u wilt gebruiken en open het startscherm van de app. Start de app en meld u aan bij uw Google-account wanneer daarom wordt gevraagd door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Tip: over het algemeen kunt u ook rechtstreeks naar een app surfen, bijvoorbeeld via m.google.com/mail of via gmail.com.