iPhone / iPad

Instructievideo

Algemene instellingen
  1. Open de applicatie Instellingen op het startscherm van uw apparaat.
  2. Open Mail, Contacten, Agenda.
  3. Druk op Account toevoegen.
  4. Selecteer Microsoft Exchange.
  5. Voer in het veld E-mail uw volledige e-mailadres van uw Google-account in.
  6. Voer in het veld Wachtwoord uw wachtwoord van uw Google-account in.
  7. Tik boven in het scherm op Volgende. Kies Annuleren als het dialoogvenster Kan certificaat niet verifiëren verschijnt.
  8. Als het nieuwe veld Server verschijnt, voert u m.google.com in.
  9. Laat het veld Domein leeg.
  10. Voer het volledige e-mailadres van uw Google-account in als Gebruikersnaam.
  11. Voer het wachtwoord van uw Google-account in als Wachtwoord.
  12. Druk weer boven in het scherm op Volgende.
  13. Kies welke Google-producten u wilt synchroniseren op uw toestel.
  14. Druk bovenaan in het scherm op Opslaan.

'E-mail verwijderen naar Prullenbak' inschakelen

Bij Google Sync voor iOS is de standaardinstelling wanneer u e-mail verwijdert in uw iOS Mail-app dat uw bericht door Gmail wordt gearchiveerd en niet verwijderd. Wanneer u 'E-mail verwijderen naar Prullenbak' voor dit apparaat inschakelt, wordt wanneer u op Verwijderen drukt in uw iOS Mail-app, deze e-mail verwijderd van uw apparaat en naar uw Prullenbak in Gmail gestuurd.

Ga naar http://m.google.com/sync/settings in uw mobiele browser om deze instelling in te schakelen.

Als u per ongeluk een bericht verwijdert dat u niet wilde verwijderen, kunt u het terugvinden door u in een webbrowser aan te melden bij uw Gmail-account en naar de Prullenbak te gaan. De Prullenbak wordt standaard om de 30 dagen vanuit Gmail geleegd.

Agenda's kiezen om te synchroniseren

Google Sync kan tot maximaal 25 Google-agenda's synchroniseren met de Agenda-app op uw iOS-apparaat (iPhone, iPad of iPod touch).

Volg deze stappen om aan te geven welke agenda's gesynchroniseerd moeten worden met uw iOS-apparaat:
  1. Open de Chrome- of Safari-browser op uw apparaat en ga naar https://m.google.com/sync/settings/
    Opmerking: de taal moet ingesteld zijn op Engels (VS) om meerdere agenda's te synchroniseren.
  2. Selecteer Synchroniseren.
  3. Meld u aan met uw account en selecteer uw apparaat uit de lijst van apparaten die u heeft geconfigureerd met Google Sync.
  4. Selecteer de agenda's die u wilt synchroniseren en tik op Opslaan.