Welkom bij Outwork Cloud Services

Outwork Cloud Services is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten. Outwork Cloud Services is gebaseerd op de Cloud-diensten van Google. Zo is er Gmail voor het beheer van e-mails, contacten en taken. Google Calendar biedt het bouwen van kalenders en agenda's en Google Drive zorgt voor online opslag of back-up van al uw belangrijke documenten.

Met Outwork Cloud Services wordt al uw werk automatisch opgeslagen in de cloud. U heeft toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en kunt veilig werken, waar ter wereld u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt. Voor uw bedrijf betekent dit dat iedere werknemer en iedereen met wie u werkt productiever kan werken vanaf elke locatie en met behulp van elk apparaat met een internetverbinding.

Onzichtbare IT die werkt


Besteed minder tijd aan het beheren van uw IT-infrastructuur. Uw werknemers hebben altijd toegang tot de nieuwste software, waaronder de nieuwste functies en beveiligingsupdates. U hoeft geen servers te kopen of te onderhouden.

Outwork Cloud Services is snel te configureren en kan met uw bedrijf meegroeien.

Geen patches, wel updates

Outwork Cloud Services wordt automatisch bijgewerkt, zodat uw personeel geen patches meer hoeft te downloaden en te implementeren en niet meer te maken krijgt met beveiligingsrisico's door te late updates. We maken het u gemakkelijk door alles, inclusief productupdates, via onze servers te beheren.

Blijf overal verbonden


Met Outwork Cloud Services wordt al uw werk automatisch opgeslagen in de cloud. U heeft toegang tot uw e-mail, agenda en documenten en kunt veilig werken, waar ter wereld u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt.

Voor uw bedrijf betekent dit dat iedere werknemer en iedereen met wie u werkt productiever kan werken vanaf elke locatie en met behulp van elk apparaat met een internetverbinding.

Krijg dingen sneller gedaan

Outwork Cloud Services kan helpen bij het stroomlijnen van dagelijkse taken. U communiceert via Mail, beheert de planning via Calendar en upload uw documenten op Drive. Met Outwork Cloud Services neemt u deze tijdrovende knelpunten weg, zodat u meer tijd kunt besteden aan het werk dat er echt toe doet.

Veiligheid voorop


Outwork Cloud Services bevat tientallen beveiligingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om uw gegevens veilig, beschermd en in uw beheer te houden. Uw gegevens zijn van u en met onze hulpprogramma’s kunt u ze beheren. Zo kunt u instellen met wie u ze wilt delen en hoe u ze wilt delen. Ons netwerk van datacenters biedt uitzonderlijke beveiliging en biedt betrouwbare toegang tot uw gegevens, 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365,25 dagen per jaar (inderdaad: geen onderbrekingen, ook niet in schrikkeljaren).

Er is altijd een back-up van uw gegevens

Van al uw kritieke gegevens wordt automatisch een back-up gemaakt op onze servers. Als er iets gebeurt, uw computer loopt bijvoorbeeld vast of wordt gestolen, bent u binnen een paar seconden weer aan het werk.